Qwibus vd Kleine WeideHoeve

· Copyright © 2007    Monique v Engelen

Laatste update : vrijdag 4 december 2009 

Dagboek van `n Rottweiler

 

06-10-2007

 

Vandaag bij Qwibus geweest de eerste kennimaking, het was natuurlijk fantastisch.

We werden fantastisch ontvangen door de fokkers en door hun 3 eigen rottweilers.

 

Qwibus weegt nu 2140 gram dus al een flinke boy en een lekker knuffelkont met een mooi staartje haha dat zijn wij natuurlijk niet gewend omdat onze baby zijn kwispel staart niet had.

De kids helemaal verliefd en konden hun ogen niet geloven dat je ook van die kleine rottweilers hebt.

 

Qwibus ziet er lekker rond en gezond uit zijn tandjes zijn net doorgekomen  iets dat mama Rhea niet zo leuk vind, hij krijgt dan van de week ook al wat bij voeding zodat ze mama niet zo geplaagd word.

 

Dit was het voor vandaag we gaan volgende week zaterdag weer kijken gelukkig woont hij lekker dichtbij en zijn we er in 10 minuten en dan houd ik het dagboek natuurlijk ook weer bij.

 

 

13-10-2007

 

 

Vanmorgen om 11 uur waren  we weer in helvoirt op bezoek bij de fam Sars voor onze Qwibus, eerst weer dikke knuffen van de dames  (rottweilers). Meteen door naar Qwibus en we zagen het al meteen wat was ie al groot geworden en nog mooier natuurlijk.

Ze hadden een mooi speelparadijs en ze liepen al wat stoerder door hun verblijf  3 dametjes en een heertje. Natuurlijk meteen lekker gesnuft en de kids mochten mee het speelverblijf in van de pups.

 

Qwibus weegt nu 3040 gram  dus hij is in een week 900 gram aangekomen en dat was overduidelijk te zien.

 

Ed en ik zijn koffie gaan drinken en de kids mochten bij de pups blijven die vonden dit echt  fantastisch dus ze zijn nu zeker kind vrij. Tijdens de koffie mooie foto’s bekeken van voorouders van onze baby die waren voor ons opgezocht mooi om te zien.

Volgende week jaja we gaan zondag weer op bezoek bij Qwibus heel fijn dat dit mag, dan nemen we het foto boek van baby mee om te laten zien wat voor leventje ( een goed  wel te verstaan) Qwibus hier gaat  krijgen.

 

 

Wij hebben vandaag volop genoten en kunnen weer niet wachten tot het volgende week zondag is.

Fotogalarie

 

 

Links

 

Contact