Qwibus vd Kleine WeideHoeve

· Copyright © 2007    Monique v Engelen

Laatste update : vrijdag 4 december 2009 

Dagboek van `n Rottweiler

 

21-10-2007

 

Vandaag weer bij onze Qwibus geweest hij woog nu maar liefst 4390 gram een lekker jongen dus.

Hij mocht lekker buiten spelen met zijn zusjes en hij is inderdaad een echte ondeugd en haalde al van alles uit, zusjes plagen kijken wat ie kapot kon maken. Ofdat we daar blij mee moeten zijn.

 

Het duurt gelukkig nu nog maar heel even voordat hij lekker bij ons mag komen wonen.

Zaterdag gaan we weer op bezoek en als het goed is mogen we hem een week later mee naar huis nemen gelukkig.

 

 

27-10-2007

 

5370 dat weegt onze Qwibus nou  en hij kan al als een grote jongen buitenspelen samen met zijn zusjes en hij moet het onderspit delven met al die dames haha.

Dit was vandaag het laatste bezoek volgende keer gaan we hem halen en zoals dat er nou uit ziet is dat echt op de dag dat ik 40 word 3 november dus. We gaan hem ‘s-morgens om 9.30 halen en dan blijft ie lekker bij ons.

Een beter verjaardagscadeau kan ik niet wensen haha dus dan kan het opvoeden beginnen al hebben leonie en ton de fokkers echt wel al het begin gemaakt wat voor ons en de kids natuurlijk heel fijn is.

Nou volgende keer dus een update terwijl dat ie hier lekker bij ons woont zijn bench staat al 3 weken klaar in de huiskamer hahaha. Nou op naar volgende week ik ben nog nooit zo graag een jaar ouder geworden.

 

 

03-11-2007

Eindelijk het is zover je mag mee naar huis gelukkig je hebt een drukke dag gehad die dag omdat je vrouwtje die dag ook 40 werd  maar je hebt het allemaal goed doorstaan.

 

16-11-2007

 

Je bent alweer 2wkn bij ons en het is of je er altijd al bent geweest lekker samen wandelen en de kinderen van school halen iets wat je nu alweer keigaaf vind.

Je zit al netjes bij de stoep en begrijpt sommige dingen al keigoed het gaat je gelukkig heel goed hier en je hebt het goed naar je zin.

Fotogalarie

 

 

Links

 

Contact