Qwibus vd Kleine WeideHoeve

· Copyright © 2007    Monique v Engelen

Laatste update : vrijdag 4 december 2009 

Dagboek van `n Rottweiler

 

10-2-2008

 

 

Qwibus is  ongeveer 21 weken hij begint steeds meer op een echte rottweiler te lijken hij heeft nog wel flapvoeten  zijn benen lijken te lang hij heeft een lange snuit haha, maar zijn borstkas begint al mooi te zakken en gelukkig ziet iedereen toch wel dat ie een rottweiler is.

 

Qwibus is een vrolijke kindvriendelijke  allemans vriendje geworden ook met andere honden gaat het uitstekend. Met de kids thuis gaat het uitstekend hij luistert zelfs naar hun en hou hun steeds in de gaten als we gaan wandelen dat we ze maar niet kwijt raken.

 

Ook de kinderen mee van school halen is toch wel het uitstapje van de dag allemaal kinderen die hem lief vinden en aaien natuurlijk super goed om te socialiseren wat naar mij gevoel toch wel goed gelukt is, hij springt niet tegen de kinderen op maar blijft moor stil zitten op zijn dikke kont en kwispelt ook nog want hij heeft toch wel door dat als hij rustig blijft zitten dat er veel meer kinderen komen knuffelen.  Een nadeel heeft het wel het duurt iets langer voor je bij school weg bent.

 

Het luisteren gaat ook steeds beter hij kan al lekker los in het bos en komt dan weliswaar ook terug als je hem roept. Zijn vaste wandel vriendjes zijn Mig (Amerikaanse bulldog) semmie ( labrador)  cinco ( ach ja geef het een naam) daar gaan we toch wel iedere dag lekker mee wandelen langs de maas of in het bos een eigen roedeltje.

 

Dit weer ff tot zover ondertussen groeit ons manneke gestaag door we hebben hem van de week een beetje gemeten en gewogen schofthoogte is ongeveer 50 cm en hij weegt ongeveer om en na bij 20 kg.

 

Tot gauw

 

 

Fotogalarie

 

 

Links

 

Contact